IMG_9687.JPG
IMG_3944.JPG

Iedereen kan dit!

Tover jouw simpele telefoon kiekjes om tot professionele foto's met behulp van mijn presetpakket!

Het is heel simpel!

1. Je download mijn preset pakket op je telefoon, en download de app Lightroom.

2. Je volgt mijn stappenplan voor het installeren van de presets op je telefoon.

3. Klaar! Je kunt nu starten met bewerken van je telefoon foto's!

Lightroom Mobile Presets

 

Preset Pakketten

basis3.jpg
SummerSet2.jpg
Voordeelpakket4.jpg
mini set zw1.jpg
eBook beter fotograferen met je telefoon

€ 19,95

€ 19,95

€ 39,95

€ 9,95

€ 9,95

Basis Pakket

De ultieme start set! Dit is de basis van mijn presets.

Waar alle magie is begonnen. Je foto's krijgen direct een profi look! Zeg maar dag tegen grauwe donkere foto's en heeyyy there! tegen lichte en mooie foto's. 

Pas op! De presets werken enorm verslavend, je wilt nooit meer anders en meteen alle beschikbare sets hebben.
 Alvast sorry daarvoor! ;-)

De complete basis set bevat:

- 20 verschillende presets voor Lightroom mobile
De gratis verse van Lightroom mobile is voldoende op je telefoon en/of tablet


- Een compleet stappenplan
(van downloaden van de app tot gebruik presets)

Hebben Hebben!

De complete basis set

voor maar €19,95!!

 
 

Voordeel Pakket

Kun je niet kiezen, wil je 4 exclusieve presets en tegelijk het meeste voordeel pakken?

Dan is dit jouw pakket! Je krijgt niet alleen alle pakketten (de basis set, de summer set en de zwart wit set), mijn ebook voor betere foto's met je telefoon maar ook 4 exclusieve bonuspresets die alleen bij dit pakket te krijgen zijn! 

+

+

Voor maar

€ 39,95

=

+

+

Het voordeel pakket bevat maar liefst 45 presets van hoge kwaliteit voor nog geen 85ct per preset!

 

Summer Set 

De mooie zon, de zachte kleuren en lichte plaatjes. De tropische vibes en soms zelfs in eigen land. De zomer! Vorig jaar (2021) heb ik een ge-wel-di-ge summer set gelanceerd die met zoooveel enthousiasme werd ontvangen en gebruikt dat ik heb besloten deze dit jaar nog 1 keer onveranderd terug te laten komen. Dus heb je hem vorig jaar gemist? Zorg dat je dat dit keer niet overkomt. 

 

Alle presets zijn super geschikt voor de heerlijke zonnige buiten foto's en zomerse binnenplaatjes. Er zit in deze set qua stijl voor ieder wat wils, kleurrijk, licht en zacht of ben je juist van de heftige kleuren, het zit er echt allemaal in!

 

De Summer Set bevat 15 verschillende presets​ en een compleet stappenplan (van downloaden van de app tot gebruik presets).

Heb je alleen de Summer Set van 2019?

Oeee... sorry... maar dan weet ik zeker dat je toe bent aan nog meer en weer andere presets en ga je hier zoooo blij van worden! 

 

Trakteer jij jezelf weer op mooie zomerse plaatjes?

De Summer Set bevat:
- 15 verschillende presets voor Lightroom mobile 
De gratis verse van Lightroom mobile is voldoende op je telefoon en/of tablet


- Een compleet stappenplan
(van downloaden van de app tot gebruik presets)

Zelfde foto, 2 verschillende plaatjes..

Wat vind jij mooier? Links of rechts?

Ben je meer van de kleurrijke plaatjes? Of de neutrale, beige tinten? No worries! Het zit er allebei in! 

Sun.png

Hebben Hebben!

Trakteer jezelf op de profi zomerse plaatjes

voor maar €19,95 voor alle 15 presets!!

 

Let op! Dit is dezelfde set als vorige zomer die nog 1x terugkomt omdat hij zo favoriet is. Heb je al de presets "Aftersun, Schelpen, Bolderkar etc?"

Dan heb je deze set al!

Mini Set

Zwar t Wit

 
Family Aug 20-69.jpg
Family Aug 20-61.jpg
James 8 maanden-61.jpg

Een mini setje! Laat me je de kracht van zwart wit foto's laten zien met deze 6 prachtige zwart wit presets. 

 

Ik vind zwart wit foto's namelijk echt onmisbaar. Meestal combineer ik het met kleur, zo af en toe zo'n mooie zwart wit foto maakt dan echt het verhaal compleet en zet het zoveel meer kracht bij. Je fotoboeken worden er veel speelser van als je dit mooi afwisselt, of juist een hele pagina met zwart wit foto's vult. 

Met deze presets heb je niet meer fletse grijzige zwart wit foto's maar lekkere poppende, contrastvolle en scherpe zwart wit foto's!

 

PS. Ze zijn de perfecte aanvulling op de 5 zwart wit presets uit het basis pakket.

 

De mini set - Zwart Wit bevat:

- 6 verschillende zwart wit presets 

- Een compleet stappenplan

(van downloaden van de app tot gebruik presets)

Hebben Hebben!

Mini set - Zwart Wit

voor maar €9,95!!

eBook

"Beter Fotograferen Met Je Telefoon"

Zeg maar dag tegen saaie, fletse, simpele foto's. Vanaf nu gaan je telefoon kiekjes een profi look krijgen! In dit ebook krijg je 20 tips om beter, makkelijker en vooral toffere foto's te maken. Het eBook bevat de 4 belangrijke onderwerpen in de (telefoon) fotografie.

 

- Techniek

- Licht

- Compositie

- Bewerking *

 

Dit eBook verklapt alle geheimen die ik heb rondom foto’s maken met je telefoon, maar eigenlijk ook een hoop tricks voor fotografie in het algemeen. Dit wil je dus niet missen. 

 

Het is een PDF bestand. Dit is te lezen op je telefoon of e-reader (ik raad wel aan hem in kleur kunnen zetten dus anders liever telefoon). 

 

* De informatie over bewerking is toegespits op het gebruik van de gratis mobiele lightroom app. 

eBook beter fotograferen met je telefoon

voor maar € 9,95

Veel gestelde vragen

Wat zijn presets?

Een preset zorgt voor een volledige fotobewerking in 1 klik. Direct vertaald zijn presets voorinstellingen. In Lightroom app kun je de kleuren van een foto helemaal aanpassen naar eigen smaak. Dit kan met losse instelling maar je kunt ook een preset gebruiken, een voorinstelling. Het is anders dan een filter, want na toepassing van de preset, kun je de foto verder bewerken en sommige toegepaste instellingen van de preset verminderen of versterken. Dit laatste is optioneel, in principe zijn de presets genoeg om te doen aan je foto en is de foto getransformeerd naar een professioneel plaatje in 1 klik. Het is supersnel en simpel en iedereen kan het! Het bijgeleverde stappenplan neemt je per stap mee. 

Kan ik de presets onbeperkt gebruiken?

Absoluut! Als de presets eenmaal in je Lightroom app staan kun je deze onbeperkt gebruiken op zoveel foto's als je wilt.

Zijn er nog extra kosten aan verbonden achteraf? En is de Lightroom app gratis?

Nee, absoluut niet. Dit pakket is volledig, en maakt gebruik van de gratis Lightroom app. Adobe zal je vragen of je interesse hebt in een abonnement maar dat is absoluut niet nodig voor het gebruik van mijn presets en het bewerken van zoveel foto's als je wilt. 

Moet ik ze opnieuw aanschaffen als ik een nieuwe telefoon krijg?

Soms neemt de Lightroom app niet de presets mee in je account. BELANGRIJK! Sla daarom de map met presets ergens goed op zodat je die over kunt zetten op je nieuwe telefoon. Je kunt ook de map op je pc of laptop zetten. Ookal kan je pc de bestanden niet lezen, hij kan hem wel bewaren zodat je makkelijk op je nieuwe telefoon de set opnieuw kunt installeren. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventueel kwijtraken van de presets dus bewaar ze goed!

Ik heb de Lightroom app niet.

De gratis Lightroom app kun je downloaden in de Appstore of Google Playstore op je telefoon. In het bijgeleverde stappenplan leg ik stap voor stap uit hoe dit allemaal werkt, dus geen zorgen! 

Maakt het uit welke telefoon ik heb?

Zolang je telefoon de app Adobe Lightroom Mobile kan downloaden en draaien, kun je ook gebruik maken van de presets. Android of apple, het maakt niet uit! Het stappenplan geeft in plaatjes uitleg voor iPhone maar de Android versie lijkt er genoeg op om het te snappen. 

Zijn de presets ook geschikt voor Lightroom op mijn pc?

Dit preset pakket is alleen geschikt voor de mobiele app van Lightroom. Je kunt ze niet gebruiken op de dekstop versie van Lightroom (Lightroom Classic). Je kunt ze wel gebruiken op de Lightroom app op een tablet. 

Gaat de kwaliteit van mijn foto's achteruit door gebruik van de bewerking?

Nee, anders dan filters, gaat met bewerking in Lightroom de kwaliteit niet achteruit. De foto wordt na exporteren wel ietwat verkleind, maar dit kun je voorkomen door te kiezen voor de optie "exporteren als.." en dan te kiezen voor de groots mogelijke bestandsgrootte. Dit neemt wel iets meer ruimte in op je telefoon. De foto zal nooit groter gemaakt kunnen worden als hij was. Een telefoonfoto blijft een telefoonfoto. Deze heeft gewoonweg een minder goede kwaliteit dan een spiegelreflex, digitale of systeemcamera. 

Ik ben niet tevreden over de uitkomst van de presets, kan ik dit nog aanpassen?

Jazeker, de presets zijn gemaakt voor de gemiddelde foto en vaak is de preset genoeg. Maar elke situatie en camera is anders dus het kan zijn dat je foto na de preset te licht uitkomt, of sommige kleuren te heftig zijn. Ik leg je in de bijgeleverde gids helemaal uit hoe je dit simpel kunt aanpassen. 

Delen van presets

De presets mogen NIET doorgestuurd worden, dit wordt gecontroleerd. Mijn presets zijn auteursrechtelijk beschermd dus doe je dit toch dan volgen er juridische stappen.

Staat je vraag hier niet tussen? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug! 

Heb je vragen? mail me gerust!

 
 
Like mijn pagina op Facebook 
Volg me op Instragram