Iedereen kan dit!

Tover jouw simpele telefoon kiekjes om tot professionele foto's met behulp van mijn presetpakket!

Het is heel simpel!

1. Je download mijn preset pakket op je telefoon, en download de app Lightroom.

2. Je volgt mijn stappenplan voor het installeren van de presets op je telefoon.

3. Klaar! Je kunt nu starten met bewerken van je telefoon foto's!

Lightroom Mobile Presets

Preset Pakketten

 
basis3.jpg

€ 19,95

Najaars Set.jpg

€ 19,95

Voordeelpakket2.jpg

€ 39,95

mini set zw1.jpg

€ 9,95

eBook beter fotograferen met je telefoon

€ 9,95

Basis Pakket

De ultieme start set! Dit is de basis van mijn presets.

Waar alle magie is begonnen. Je foto's krijgen direct een profi look! Zeg maar dag tegen grauwe donkere foto's en heeyyy there! tegen lichte en mooie foto's. 

Pas op! De presets werken enorm verslavend, je wilt nooit meer anders en meteen alle beschikbare sets hebben.

 Alvast sorry daarvoor! ;-)

De complete basis set bevat:

- 25 verschillende presets

(waarvan 5 zwart wit)

- Een compleet stappenplan

(van downloaden van de app tot gebruik presets)

Hebben Hebben!

De complete basis set

voor maar €19,95!!

 
 

Voordeel Pakket

Kun je niet kiezen tussen de verschillende sets?

Dat zou ik ook zeker niet doen!

 

Kies voor dit voordeel pakket en je krijgt de mini set - Zwart Wit(t.w.v. € 9,95) en mijn eBook "Beter fotograferen met je telefoon" (t.w.v. € 9,95) gratis! 

Zo weet je zeker dat je voor alle foto situaties een perfecte preset hebt!

+

+

Van

€ 59,80

Voor

€ 39,95

=

+

 

NIEUW !

Najaar Set

Limited Edition

Het najaar is hier! En dat vraagt om een nieuwe limited edition set!!

Deze set is speciaal voor het najaar, denk appeltaart en warme truien, deze presets maken het gezellig en warm!

 

De set is een perfecte aanvulling op de basis set maar ook op de summer set van afgelopen zomer

(de summer set was de eerste limited edition en die is helaas niet meer verkrijgbaar). Hoe dan ook, met deze set creëer jij de profi look voor jouw herfst en winter foto's!

Binnen en buiten!

Hebben Hebben!

De Limited Edition Najaar Set

voor maar €19,95!!

De Najaar Set bevat:

- 15 verschillende presets

- Een compleet stappenplan

(van downloaden van de app tot gebruik presets)

Nieuw!

Mini Set

Zwar t Wit

 

Een mini setje! Laat me je de kracht van zwart wit foto's laten zien met deze 6 prachtige zwart wit presets. 

 

Ik vind zwart wit foto's namelijk echt onmisbaar. Meestal combineer ik het met kleur, zo af en toe zo'n mooie zwart wit foto maakt dan echt het verhaal compleet en zet het zoveel meer kracht bij. Je fotoboeken worden er veel speelser van als je dit mooi afwisselt, of juist een hele pagina met zwart wit foto's vult. 

Met deze presets heb je niet meer fletse grijzige zwart wit foto's maar lekkere poppende, contrastvolle en scherpe zwart wit foto's!

 

PS. Ze zijn de perfecte aanvulling op de 5 zwart wit presets uit het basis pakket.

 

De mini set - Zwart Wit bevat:

- 6 verschillende zwart wit presets 

- Een compleet stappenplan

(van downloaden van de app tot gebruik presets)

Hebben Hebben!

Mini set - Zwart Wit

voor maar €9,95!!

eBook

"Beter Fotograferen Met Je Telefoon"

Zeg maar dag tegen saaie, fletse, simpele foto's. Vanaf nu gaan je telefoon kiekjes een profi look krijgen! In dit ebook krijg je 20 tips om beter, makkelijker en vooral toffere foto's te maken. Het eBook bevat de 4 belangrijke onderwerpen in de (telefoon) fotografie.

 

- Techniek

- Licht

- Compositie

- Bewerking *

 

Dit eBook verklapt alle geheimen die ik heb rondom foto’s maken met je telefoon, maar eigenlijk ook een hoop tricks voor fotografie in het algemeen. Dit wil je dus niet missen. 

 

Het is een PDF bestand. Dit is te lezen op je telefoon of e-reader (ik raad wel aan hem in kleur kunnen zetten dus anders liever telefoon). 

 

* De informatie over bewerking is toegespits op het gebruik van de gratis mobiele lightroom app. 

voor maar € 9,95

Veel gestelde vragen

Wat zijn presets?

Een preset zorgt voor een volledige fotobewerking in 1 klik. Direct vertaald zijn presets voorinstellingen. In Lightroom app kun je de kleuren van een foto helemaal aanpassen naar eigen smaak. Dit kan met losse instelling maar je kunt ook een preset gebruiken, een voorinstelling. Het is anders dan een filter, want na toepassing van de preset, kun je de foto verder bewerken en sommige toegepaste instellingen van de preset verminderen of versterken. Dit laatste is optioneel, in principe zijn de presets genoeg om te doen aan je foto en is de foto getransformeerd naar een professioneel plaatje in 1 klik.

 

Het is supersnel en simpel en iedereen kan het! Het bijgeleverde stappenplan neemt je per stap mee. Daarin wordt als bonus achterin, van alles uitgelegd over hoe je het bewerken van een foto verder zou kunnen aanpakken. 

Kan ik de presets onbeperkt gebruiken?

Absoluut! Als de presets eenmaal in je Lightroom app staan kun je deze onbeperkt gebruiken op zoveel foto's als je wilt.

Zijn er nog extra kosten aan verbonden achteraf? En is de Lightroom app gratis?

Nee, absoluut niet. Dit pakket is volledig, en maakt gebruik van de gratis Lightroom app. Adobe zal je vragen of je interesse hebt in een abonnement maar dat is absoluut niet nodig voor het gebruik van mijn presets en het bewerken van zoveel foto's als je wilt. 

Moet ik ze opnieuw aanschaffen als ik een nieuwe telefoon krijg?

Soms neemt de Lightroom app niet de presets mee in je account. BELANGRIJK! Sla daarom de map met presets ergens goed op zodat je die over kunt zetten op je nieuwe telefoon. Je kunt ook de map op je pc of laptop zetten. Ookal kan je pc de bestanden niet lezen, hij kan hem wel bewaren zodat je makkelijk op je nieuwe telefoon de set opnieuw kunt installeren. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventueel kwijtraken van de presets dus bewaar ze goed!

Ik heb de Lightroom app niet.

De gratis Lightroom app kun je downloaden in de Appstore of Google Playstore op je telefoon. In het bijgeleverde stappenplan leg ik stap voor stap uit hoe dit allemaal werkt, dus geen zorgen! 

Maakt het uit welke telefoon ik heb?

Zolang je telefoon de app Adobe Lightroom Mobile kan downloaden en draaien, kun je ook gebruik maken van de presets. Android of apple, het maakt niet uit! Het stappenplan geeft in plaatjes uitleg voor iPhone maar de Android versie lijkt er genoeg op om het te snappen. 

Zijn de presets ook geschikt voor Lightroom op mijn pc?

Dit preset pakket is alleen geschikt voor de mobiele app van Lightroom. Je kunt ze niet gebruiken op de dekstop versie van Lightroom. 

Gaat de kwaliteit van mijn foto's achteruit door gebruik van de bewerking?

Nee, anders dan filters, gaat met bewerking in Lightroom de kwaliteit niet achteruit. De foto wordt na exporteren wel ietwat verkleind, maar dit kun je voorkomen door te kiezen voor de optie "exporteren als.." en dan te kiezen voor de groots mogelijke bestandsgrootte. Dit neemt wel iets meer ruimte in op je telefoon. De foto zal nooit groter gemaakt kunnen worden als hij was. Een telefoonfoto blijft een telefoonfoto. Deze heeft gewoonweg een minder goede kwaliteit dan een spiegelreflex, digitale of systeemcamera. 

Ik ben niet tevreden over de uitkomst van de presets, kan ik dit nog aanpassen?

Jazeker, de presets zijn gemaakt voor de gemiddelde foto en vaak is de preset genoeg. Maar elke situatie en camera is anders dus het kan zijn dat je foto na de preset te licht uitkomt, of sommige kleuren te heftig zijn. Ik leg je in de bijgeleverde gids helemaal uit hoe je dit simpel kunt aanpassen. 

Delen van presets

De presets mogen NIET doorgestuurd en gedeeld worden. Presets delen of doorverkopen valt onder piraterij, wat wordt gecontroleerd en indien nodig juridisch wordt vervolgd. 

Staat je vraag hier niet tussen? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug! 

Heb je vragen? mail me gerust!

 
 
Like mijn pagina op Facebook 
Volg me op Instragram

© 2020 Shirley-Fay Fotografie //  Grote liefde voor alle kleintjes ♡ //  Algemene Voorwaarden /// Privacy Verklaring // KVK 6245690 Nederland