Iedereen kan dit!

Tover jouw simpele telefoon kiekjes om tot professionele foto's met behulp van mijn presetpakket!

Het is heel simpel!

1. Je download mijn preset pakket op je telefoon, en download de app Lightroom.

2. Je volgt mijn stappenplan voor het installeren van de presets op je telefoon.

3. Klaar! Je kunt nu starten met bewerken van je telefoon foto's!

Lightroom Mobile Presets

Preset Pakketten

basis3.jpg
SummerSet1_edited.png
Voordeelpakket.jpg
eBook beter fotograferen met je telefoon

Basis Pakket

De complete basis set bevat:

- 25 verschillende presets

(waarvan 5 zwart wit)

- Een compleet stappenplan

(van downloaden van de app tot gebruik presets)

Hebben Hebben!

De complete basis set

voor maar €19,95!!

 
 

Voordeel Pakket

Kun je niet kiezen tussen de twee sets? Dat zou ik ook zeker niet doen!

 

Neem ze gewoon allebei! Je krijgt korting op de sets en je krijgt mijn eBook "Beter fotograferen met je telefoon" (t.w.v. € 9,95) gratis! 

+

+

=

Van

€ 49,85

Voor

€ 34,95

 

YES! Eindelijk! Een special! 

Deze limited edition is speciaal voor buitenfoto's! Het strand, de stad, het terras, het bos, jouw foto's krijgen met deze set de perfecte profi look!

Hebben Hebben!

De Limited Edition Summer Set

voor maar €19,95!!

Is de basis set dan niet geschikt voor buitenfoto's? Jawel, maar in veel zomerse situaties zijn de presets dan veel te licht. Vandaar dit super setje die trouwens voor binnen foto's ook geschikt is als je van wat warmere foto's houdt. 

De Summer Set bevat:

- 15 verschillende presets

- Een compleet stappenplan

(van downloaden van de app tot gebruik presets)

NIEUW !

Summer Set

Limited Edition

Nieuw !

eBook

Beter Fotograferen Met Je Telefoon

Zeg maar dag tegen saaie, fletse, simpele foto's. Vanaf nu gaan je telefoon kiekjes een profi look krijgen! In dit ebook krijg je 20 tips om beter, makkelijker en vooral toffere foto's te maken. Het eBook bevat de 4 belangrijke onderwerpen in de (telefoon) fotografie.

 

- Techniek

- Licht

- Compositie

- Bewerking *

 

Dit eBook verklapt alle geheimen die ik heb rondom foto’s maken met je telefoon, maar eigenlijk ook een hoop tricks voor fotografie in het algemeen. Dit wil je dus niet missen. 

 

Het is een PDF bestand. Dit is te lezen op je telefoon of e-reader (ik raad wel aan hem in kleur kunnen zetten dus anders liever telefoon). 

 

* De informatie over bewerking is toegespits op het gebruik van de gratis mobiele lightroom app. 

voor maar € 9,95

Veel gestelde vragen

Wat zijn presets?

Een preset zorgt voor een volledige fotobewerking in 1 klik. Direct vertaald zijn presets voorinstellingen. In Lightroom app kun je de kleuren van een foto helemaal aanpassen naar eigen smaak. Dit kan met losse instelling maar je kunt ook een preset gebruiken, een voorinstelling. Het is anders dan een filter, want na toepassing van de preset, kun je de foto verder bewerken en sommige toegepaste instellingen van de preset verminderen of versterken. Dit laatste is optioneel, in principe zijn de presets genoeg om te doen aan je foto en is de foto getransformeerd naar een professioneel plaatje in 1 klik.

 

Het is supersnel en simpel en iedereen kan het! Het bijgeleverde stappenplan neemt je per stap mee. Daarin wordt als bonus achterin, van alles uitgelegd over hoe je het bewerken van een foto verder zou kunnen aanpakken. 

Kan ik de presets onbeperkt gebruiken?

Absoluut! Als de presets eenmaal in je lightroom app staan kun je deze onbeperkt gebruiken op zoveel foto's als je wilt.

Zijn er nog extra kosten aan verbonden achteraf? En is de Lightroom app gratis?

Nee, absoluut niet. Dit pakket is volledig, en maakt gebruik van de gratis Lightroom app. Adobe zal je vragen of je interesse hebt in een abonnement maar dat is absoluut niet nodig voor het gebruik van mijn presets en het bewerken van zoveel foto's als je wilt. 

Moet ik ze opnieuw aanschaffen als ik een nieuwe telefoon krijg?

Als je een nieuwe telefoon krijgt gaan de presets gewoon mee. Dit komt omdat ze in je account zitten als je ze eenmaal installeert. Als je dan op je nieuwe telefoon de lightroom app installeert, en inlogt met je account, dan staan de presets er gewoon weer in.

Ik heb de Lightroom app niet.

De gratis Lightroom app kun je downloaden in de Appstore of Google Playstore op je telefoon. In het bijgeleverde stappenplan leg ik stap voor stap uit hoe dit allemaal werkt, dus geen zorgen! 

Is dit alleen voor Iphone of ook voor Android?

Allebei! De presets zijn ook geschikt voor zowel android als apple telefoons! Het stappenplan geeft in plaatjes uitleg voor iphone maar de android versie lijkt er genoeg op om het te snappen. 

Zijn de presets ook geschikt voor Lightroom op mijn pc?

Dit preset pakket is alleen geschikt voor de mobiele app van Lightroom. De bewerkingen zijn echt gemaakt voor telefoon foto's en zullen dan ook een compleet ander effect hebben op foto's die met de camera gemaakt zijn. Ik raad dan ook aan ze enkel voor telefoon foto's te gebruiken. 

Gaat de kwaliteit van mijn foto's achteruit door gebruik van de bewerking?

Nee, anders dan filters, gaat met bewerking in Lightroom de kwaliteit niet achteruit. De foto wordt na exporteren wel ietwat verkleind, maar dit kun je voorkomen door te kiezen voor de optie "exporteren als.." en dan te kiezen voor de groots mogelijke bestandsgrootte. Dit neemt wel iets meer ruimte in op je telefoon. De foto zal nooit groter gemaakt kunnen worden als hij was. Een telefoonfoto blijft een telefoonfoto. Deze heeft gewoonweg een minder goede kwaliteit dan een spiegelreflex, digitale of systeemcamera. 

Ik ben niet tevreden over de uitkomst van de presets, kan ik dit nog aanpassen?

Jazeker, de presets ziijn gemaakt voor de gemiddelde foto en vaak is de preset genoeg. Maar elke situatie en camera is anders dus het kan zijn dat je foto na de preset te licht uitkomt, of sommige kleuren te heftig zijn. Ik leg je in de bijgeleverde gids helemaal uit hoe je dit simpel kunt aanpassen. 

Delen van presets

De presets mogen NIET doorgestuurd en gedeeld worden. Presets delen of doorverkopen valt onder piraterij, wat wordt gecontroleerd en indien nodig juridische wordt vervolgd. 

Staat je vraag hier niet tussen? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug! 

 
 
Like mijn pagina op Facebook 
Volg me op Instragram

© 2020 Shirley-Fay Fotografie //  Grote liefde voor alle kleintjes ♡ //  Algemene Voorwaarden /// Privacy Verklaring // KVK 6245690 Nederland