Newborn - baby en gezinsfotografie

 

€ 199

In dit pakket zit

* De lifestyle fotoshoot van ongeveer 1,5 - 2 uur bij jouw thuis, in jullie veilige en fijne omgeving of op locatie (denk aan de mooie duinen of bos..)

* 25 foto's in hoge resolutie digitaal en feestelijk thuisgestuurd op usb samen met 10 matte afdrukken van 11 X 15 met witte rand. 

* Extra digitale foto's kun je achteraf erbij nemen, dit kost € 25 per 5 foto's.  Ik laat altijd weten wat het kost om ze allemaal af te nemen.

* Ben je al eerder bij me geweest? Yeey! Dan krijg je 10 % korting!

* Boek je een shoot bij mij? Dan krijg je 10% korting op de prachtige geboortekaartjes van Zo Joann (www.zojoann.nl)

* Alle prijzen zijn excl. reiskosten van € 0,35 per km vanaf Leiden. 

Momenten vastleggen is de tijd eventjes stoppen..

Informatie & Investering

Informatie

Over de shoot

* De shoot heeft als hoofdrolspelers de kleintjes, natuurlijk maak ik van het gezin samen ook foto's en van de ouders apart met de kleintjes. We nemen alle tijd en ik ga pas weg als jullie alles op de foto hebben wat jullie in gedachte hebben. 

* Deze prijs betreft een newborn of gezinsshoot. Helaas neem ik op dit moment nog geen love shoots, trouwfotografie en grote familieshoots (meerdere gezinnen samen) aan. 

* Dit pakket geldt voor newborn fotografie, gezinsfotografie, en kinderfotografie. Wil je iets anders? Neem gerust contact met me op!

* Ik werk met een aanbetaling van € 75 om je shoot en datum vast te leggen. Mocht de shoot onverhoopt niet doorgaan, kunnen we het verzetten. Dit geldt ook voor wanneer het regent en we een buiten shoot gepland hebben, of wanneer het extreem donker weer is en jullie een vrij donkere slaapkamer hebben bij een binnen shoot. 

* Wanneer je en shoot bij mij boekt, ga je automatisch akkoord met dat de foto's online en offline gebruikt mogen worden voor mijn promotie doeleinden. Wil je dit liever niet? Laat dit dan vooraf even weten. In principe tag ik je niet bij het plaatsen van de foto's i.v.m. privacy, wil je dit wel, dan kun je me een dm sturen als je je foto voorbij ziet komen. 

* Het is niet toegestaan om de foto's op internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze gemaakt zijn door mij. (#nofilterplease!)

* De foto's zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik, het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media tenzij van te voren anders is afgesproken. De foto's mogen niet zonder mijn toestemming gestuurd worden naar- en gebruikt worden door andere bedrijven die mogelijk je foto's willen plaatsen of gebruiken. 

* De prijzen kunnen ten alle tijden worden gewijzigd.

Heb je vragen? mail me gerust!

Like mijn pagina op Facebook 
Volg me op Instragram

© 2020 Shirley-Fay Fotografie //  Grote liefde voor alle kleintjes ♡ //  Algemene Voorwaarden /// Privacy Verklaring // KVK 6245690 Nederland