top of page
476a1926-8a4d-4ef2-894b-14300b111734.JPG
7d2233c2-c0af-42c4-ba1b-921ff144a5ea.JPG
Sun.png

A B O U T  Shirley-Fay

Grote liefde voor alle kleintjes ♡ is bij mij al vroeg begonnen als poppenmoeder en met fotograferende moeder en oom kon dit niet anders dan leiden tot mijn droomvak; newbornfotograaf, babyfotograaf, kinderfotograaf en gezinsfotograaf in 1! Na een opleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam ben ik begonnen met professioneel fotograferen. Dit is elke keer weer zo fantastisch om te doen dat het nooit voelt als werken voor mij! 

Ik woon in Leiden samen met mijn vriend en kleine James waar ik sinds sept '19 mama van ben. Ik word enorm blij van fijne muziek, de geur van zomer na een regenbui, gezellige etentjes met vrienden en familie, verse bloemen en... kuiltjes in babyarmpjes en lekkere rolletjes in beentjes. Wat is dat toch dat ik daar zoo blij van wordt?! Call me crazy, maar bij mijn eigen baby James zet ik daar maar al te graag zachtjes m'n tanden in.. maar geen zorgen! Ik zal jouw baby niet bijten ;-) En jullie ook niet hoor! We maken van de shoot iets gezelligs, ontspannen en ongedwongen. Spannend? Geen zorgen, we doen het gewoon samen en ik laat jullie zien hoe ik de foto's maak en hoe dat overkomt. 

Kijk rustig rond op mijn website, mocht je vragen hebben kun je me altijd een berichtje sturen via dit contactformulier. 

Liefs ♡

Shirley-Fay

bottom of page